Translate

Як ГМО впливає на людину?


Генетично модифіковані продукти влаштовані так, що культури, наприклад трансгенні кукурудза і соя є стійкими до дії гербіцидів, які розпилюють на врожай, щоб знищити бур'яни, але не культури. Є побоювання, що ГМО продукти можуть становити ризик для здоров'я, в тому числі стійкість до антибіотиків, створення нових токсинів і ускладнень алергії. ГМО продукти харчування широко використовуються в даний час, і вони повинні бути позначені, тому що споживач може купити ГМО продукти харчування не усвідомлюючи цього. Також пилок, бджоли, комахи та вітер можуть переміщувати ГМО від модифікованих культур в довколишні органічні культури; таке хаотичне розповсюдження може мати катастрофічні наслідки. Дослідження Університету Ньюкасла у 2002 році отримав результати досліджень стану людей що вживали ГМО продукти. Виявилось,що ГМО матеріал вже після першого вживання
оселився в бактеріях,які забезпечують нормальну функцію кишківника.

Комментариев нет:

Отправить комментарий